Boekenbeurs actie – Win een boekenpakket twv 32,98 euro!

Het is boekenbeurs tijd en dus vieren we HET boek! Zelf zou ik dat het liefste doen door in een gemakkelijke stoel te kruipen met een prachtig, pakkend boek. Helaas blijft lezen tijdens deze drukke dagen beperkt tot de nachtelijke- en vroege uurtjes. Maar wanneer je zelf wel tijd hebt om te lezen (of plaats hebt om boeken weg te leggen tot wanneer je tijd kunt vrij maken…), waag dan je kans om het BOEKENPAKKET wat we de komende dagen gaan weggeven, te winnen!

Wat moet je doen?
Ga naar onze facebookpagina, like onze actie. Ken je iemand die ook graag wilt deelnemen aan deze actie? Tag hem/haar dan in de foto. Sharen mag natuurlijk ook! We zouden het ook erg leuk vinden als je ons liked op Facebook en Instagram. Hou bovendien onze blog en facebookpagina in de gaten, want volgende week verloten we een nieuw boekenpakket!

Tot wanneer kun je deelnemen?
Deelnemen kan t/m 8 november 2016. Op 9 november maken we op de facebookpagina van Café aux Lettres bekend wie de winnaar is. Verdere afspraken maken we via mail of een persoonlijk bericht via facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

actie-2

Welke 4 boeken kan je winnen?

We hebben gekozen voor 4 literaire pareltjes:

De Kat
Takashi Hiraide
Uitgeverij Meulenhoff
Een jong stel, allebei schrijver, woont in een eenvoudig huis in een van Tokyo’s lommerrijke buurten. Ze zijn tevreden met hun leven, maar hebben elkaar eigenlijk niet zo veel meer te vertellen. Tot op een dag onverwacht een kat hun keuken binnenwandelt. Het dier maakt er al snel een gewoonte van bij hen langs te komen, daarbij geholpen door het comfortabele mandje en het eten dat ze voor haar neerzetten. Gaandeweg ontspinnen zich weer gesprekken tussen de jonge mensen, eerst alleen over de kat en haar grappige gewoontes, maar allengs vult hun leven zich weer met kleur en vreugde, verwondering en schoonheid. De kat is een ontroerende, poëtische roman over de vergankelijkheid van het leven en het vermogen te genieten van kleine, kortstondige momenten van geluk.

Op goed geluk
Toon Tellegen
Uitgeverij Querido
Soms moet je niet te lang nadenken over iets wat je moet doen of wilt hebben, zoals de woelmuis, die op een verrassing hoopt en daarom in de winkel van de sprinkhaan iets op goed geluk koopt. De tor daarentegen wil liever iets zonder een sprankje hoop. Maar verder hopen alle dieren dat als ze verdrietig of eenzaam zijn, er snel betere tijden komen en iedereen weer gelukkig is.

Zijde
Alessandro Baricco
De Bezige Bij
Zuid-Frankrijk, 1861. Door een onverklaarbare ziekte onder zijderupsen in Egypte en Syrië moet Hervé Joncour zijn handel naar Japan verplaatsen. Daar raakt hij onder de bekoring van een geheimzinnige vrouw, door wie hij bij het afscheid een briefje in zijn handen gedrukt krijgt met de tekst: `Kom terug, of ik ga dood. Vanaf dat moment bloeit er een even vreemde als intense relatie op tussen de Franse zijdehandelaar en de vrouw met de niet-oosterse ogen.

De Doden
James Joyce
Athenaeum
‘Een van de allerbeste verhalen ooit geschreven’ T.S. Elliot
‘Het mooiste verhaal ooit geschreven’ New York Times
‘In de lyrische, melancholieke aanvaarding van alles wat leven en dood te bieden hebben, is DE DODEN de hoeksteen van Joyce’ oeuvre’ Richard Ellmann, biograaf van James Joyce

Dit verhaal uit “Dublinezen” is een prachtige en toegankelijke poort naar het werk van James Joyce.

Heel veel succes!

Enkel inwoners van België en Nederland kunnen deelnemen. 
Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Café aux Lettres.

 

 

 

Geef een reactie