De Boekenbeurs… Het zit erop

De Boekenbeurs, geliefd en verguisd! Maar hoe je er ook over denkt, het levert (bijna) twee weken aandacht voor het boek op. Mensen die met passie hun vak laten zien. En dat levert vaak ook mooie beelden op:

confituur-2
Stand Confituur Boekhandels en De Groene Waterman
confituur
Podium Confituur Boekhandels
eenhoorn
Stand Uitgeverij De Eenhoorn
het-punt
Stand Uitgeverij Het Punt
iedereen-leest
Stand Iedereen Leest
kikker
Stand WPG uitgevers
lannoo-3
Stand Uitgeverij Lannoo
lannoo-4
Detail stand Uitgeverij Lannoo
lannoo-5
Stand Uitgeverij Lannoo
luster
Stand uitgeverij Luster – Kannibaal – Hannibal
minestrone-1
Stand Uitgeverij Minestrone
minestrone-2
Stand Uitgeverij Minestrone
stad-leest
Stand Boekhandel Stad Leest

beurs

En nu is het afgelopen! Moe en voldaan, maar terug in de winkel en achter mijn laptop. Ik heb fijne mensen ontmoet deze weken, fijne gesprekken gehad en naar mooie verhalen geluisterd. Het was een te indrukwekkende periode om te lezen. Al had ik wel behoefte aan verhalen en ik heb de oplossing gevonden: een luisterboek. Het is een exemplaar die al even bij mij in de kast stond. Tot nu toe had ik nog geen zin/tijd gehad om er naar te luisteren, maar nu kwam dat perfect uit. Onderweg naar Antwerpen of terug naar huis, luisterboek op in de auto en genieten. Ik kom er zeker op terug.

 

2 Comment

  1. Dit jaar voor het eerst sinds lang niet op de Boekenbeurs geraakt en het hele gebeuren toch wel wat gemist, dus volgend jaar misschien toch maar terug van de partij zijn. Ik ben wel benieuwd naar wat je van een luisterboek vindt. Zelf heb ik me er nog niet aan gewaagd …

    1. Brenda says: Beantwoorden

      Hopelijk volgend jaar inderdaad?! Tot nu toe ben ik nog zeer tevreden over mijn luisterboek. Maar aangezien ik nu minder kilometers moet maken, is het tempo er wel wat uit. Ik hou je op de hoogte.

Geef een reactie