Fotoverslag Boekenbeurs 2017

De Boekenbeurs is weer van start gegaan. Voor de 81e keer. De Boekenbeurs en ik hebben een haat/liefde-verhouding. Het is een fantastische viering van het boek, een plaats waar auteur, uitgever, boekhandelaar EN lezer elkaar ontmoeten. Het is het moment dat kranten en tijdschriften massaal hun aandacht vestigen op alle aspecten van boeken. Het zijn de hoogdagen van het boek. En dat kan ik alleen maar toejuichen. Maar toch… persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om boeken te kopen in de boekhandel. Maar na 81 jaar brengen we daar weinig verandering in vermoed ik en zullen we alle aandacht die in deze dagen naar boeken gaan omarmen!

www.uitgeverijkannibaal.be
www.lmbooks.be

Veel tijd heb ik nog niet gehad om rond te lopen. Toch heb ik al een paar foto’s gemaakt van de standen die duidelijk creatiever uit de hoek willen komen.

www.lannoo.be
www.lannoo.be
www.eenhoorn.be
http://creatiefschrijven.be/
Reizende tentoonstelling ‘Wreed schoon’
Confituur Boekhandels

Zin om langs te komen! Zeker doen. Je kunt mij terugvinden in zaal 3 op de stand van Confituur, een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels. Een groep waar ook Walry deel van uitmaakt.

1 Comment

  1. […] Fotoverslag Boekenbeurs 2017 Marc de Bel over Marie, codenaam Jeanne Event: Persconferentie met Jojo Moyes Ik ben in de ban van de Boekenbeurs Dalila Hermans en haar boodschap aan de wereld Mijn tips voor Londen : Met o.a. Nothing Hill, Shoreditch en Primrose Hill […]

Geef een reactie