Home Made Happens 2017 – wat geweest is en wat komt

Een week heb ik nodig gehad om even terug de batterijen op te laden. Niet dat er in die week niet veel te doen was, maar gewoon even mentaal rust nemen. Zalig! Lekker nagenieten. Toch was de beursdag van Home Made Happens geen dag die zonder slag of stoot is verlopen!

Vorig jaar zaten we in maart met onze beurs. We hadden toen prachtig weer maar we realiseerden ons dat dat een toevalstreffer was. Dit jaar hebben we bewust voor mei gekozen. Veel meer kans op zon! Maar misgegokt… het was koud en behoorlijk donker. Maar onze locatie (Pladutse 3) was gezellig en warm en dat was gelukkig een groot pluspunt voor iedereen. Home Made Happens kan zich geen betere  locatie wensen!

vlnr – vbno: Pimpel en Mees, Hello August, Tipi Tipi en Blush lifestyle

Voordat de deuren opengingen kon ik nog even op mijn gemak kijken naar alle standhouders. Sommigen kende ik natuurlijk al. Dit zijn ondernemers die al vaker met ons samen hebben gewerkt. Dat geldt bijvoorbeeld voor Bravoo, Sofie Marie en Pimpel en Mees. Maar andere waren mij alleen bekend via internet. Leuk om deze mensen eindelijk eens “Live” te ontmoeten. Zo waren Lacarta en Hello August voor mij een echte ontdekking, maar ook Blush Lifestyle, Tipi Tipi

De opkomst was ‘s morgens niet zo groot, na de middag werd dat gelukkig anders. Ik was ongelooflijk verrast hoeveel mensen er boekenadvies wilden krijgen en dat zorgde ervoor dat ik alleen maar steeds enthousiaster werd. Mijn goodiebags met promotiemateriaal van Lannoo, VBK België, De Geus en Pelckmans uitgevers gingen vlotjes weg!

Café aux Lettres – boekenadvies en goodiebags!

Moest het nu beter weer zijn geweest dan was dat absoluut een groter succes voor de foodtrucks buiten. Iedereen was op zoek naar iets warms. Een warme hap was lekker en absoluut noodzakelijk, maar het terras was zeker te fris! Jammer, maar een van de weinige dingen die we bij de organisatie niet in de hand hebben.

Deze zesde editie was er eentje van herkenning en vernieuwing en dat maakte hem boeiend. Je denkt na zes keer organiseren dat je dat wel even doet, maar dan blijken er weer nieuwe uitdagingen zich aan te bieden. En dat werkt motiverend en stimulerend. Kunnen we beter, vinden we nog verrassende standhouders en hoe bereiken we de (potentiële) bezoeker? Het blijft leuk. Nu hebben we deze week een mail ontvangen met de mededeling dat we ‘genomineerd’ zijn voor de Zo dichtblij actie. Iemand heeft ons aangemeld, maar wie…? We zijn overigens Rita van La Petite Rooze en ik, samen staan wij achter Home Made Happens. Vermoedelijk een deelnemer die tevreden is over de organisatie? Of een bezoeker die ons wil zeggen dat we op de goede weg zitten? We weten het niet, maar we zijn er blij mee!

 

Aan de onbekende persoon die ons heeft aangemeld: BEDANKT!

Alle foto’s van deze blogpost zijn gemaakt door Nancy Weytens Fotografie

Geef een reactie