Kerstmis win-actie met Home Made Happens twv 270 euro

Kerstmis, de tijd van cadeautjes. Een zalige periode. Home Made Happens staat voor lokaal en origineel, voor mooie geschenken. Dat laten we al zien sinds 2013. In het voorjaar van 2017 komt Home Made Happens met een nieuwe geschenkenbeurs. En om je hier nu al kennis mee te laten maken verloten de oprichters van Home Made Happens (La Petite Rooze & Café aux Lettres) samen met hun partners (Nancy Weytens fotografie & Bravoo) een prachtig kerstpakket weg twv 271,20 euro. 

Wat moet je doen?
Ga naar de facebookpagina van Home Made Happens, like onze actie op facebook. Ken je iemand die ook graag wilt deelnemen aan deze actie? Tag hem/haar dan in de foto. Sharen mag natuurlijk ook! We zouden het ook erg fijn vinden als je ons liked op Facebook. Bezoek ook zeker eens onze website of die van onze partners.

Tot wanneer kun je deelnemen?
Deelnemen kan t/m 23 december 2016. Op 24 december maken we op de facebookpagina van Home Made Happens bekend wie de winnaar is. Verdere afspraken maken we via mail of een persoonlijk bericht via facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat kan je winnen?
We hebben gekozen voor een heel divers aanbod!:

La Petite Rooze
La Petite Rooze is een eigentijds merk van gehaakte juweeltjes naar eigen ontwerp. Eerlijk en romantisch, iedereen vindt hier iets naar zijn/haar smaak. En vindt u toch niet direct wat u zoekt? Geen probleem, Rita haakt graag in overleg met de klant een uniek juweel dat bij u past.

La Petite Rooze schenkt ter gelegenheid van deze actie een portemonneetje, een armbandje en een paar oorbellen (t.w.v. 75 euro)

Café aux Lettres
Een lifestyle-blog over boeken en alles wat daarbij hoort. Ontspannen en genieten.

Tas “Shut up I’m reading”
Linnen zak “Let’s talk about books baby”
Boek “Kinderverhalen” van Tsjechow
Boek “6 tot 8 zwarte mannen” van David Sedaris
Boek “Adelaars en engelen” van Juli Zeh
Boek “Laat het feest beginnen” van Niccolò Ammaniti

Totale waarde 70 euro

Nancy Weytens Fotografie
Puur, tijdloos en elegant. Dat zijn de kernwoorden die de beelden van Nancy Weytens Fotografie typeren. Nancy schenkt een bon twv 25 euro.

Bravoo
U trouwt binnenkort? Er komt een baby aan? Er staat een feestje voor de deur?
Bravoo … voor elk mooi moment!  Bravoo schenkt u een waardebon twv 100 euro.


Heel veel succes!

 

Enkel inwoners van België kunnen deelnemen.
Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Home Made Happens.

Geef een reactie