WIN WIN WIN ter gelegenheid van Home Made Happens

Ter gelegenheid van Home Made Happens organiseren we nog eens een winactie! Een boekenpakket twv 27,50 euro. Waarom niet?!

Op de beurs zelf zal ik gratis leesadvies geven. We bekijken samen wat je graag gelezen hebt, hoeveel tijd je hebt die je kunt besteden aan lezen, welke onderwerpen je boeien… Kortom advies op maat! De eerste bezoekers aan mijn stand ontvangen een leuke goodiebag met een kleine attentie van uitgeverij De Geus, Veen, Bosch & Keuning, Pelckmans uitgevers en Uitgeverij Lannoo.

 

Wat moet je doen?

Ga naar onze facebookpagina en like onze actie. Ken je iemand die ook graag wilt deelnemen aan deze actie? Tag hem/haar dan in de foto. Sharen mag natuurlijk ook! We zouden het ook erg leuk vinden als je ons liked op Facebook en Instagram.

Weet je ook nog welke belangrijke Vlaamse schrijver er op 7 mei geboren is? Dan maak je kans op een EXTRA boek. Welk? Dat blijft nog even een verrassing.

 

Tot wanneer kun je deelnemen?

Deelnemen kan t/m 12 mei 2017. Op 13 mei maken we op de facebookpagina van Café aux Lettres bekend wie de winnaar is. Verdere afspraken maken we via mail of een persoonlijk bericht via facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Foto Nancy Weytens Fotografie

Welke 3 boeken kan je winnen?

 

Iene Miene Mutte
M.J. Arlidge
T.w.v. 7,50 euro
Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie. Maar alles wat ze zei was waar. Elk gruwelijk detail. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden. Inspecteur Helen Grace en haar team weten dat ze jacht maken op een ingenieuze psychopaat die zijn slachtoffers gebroken en vol schuldgevoel achterlaat. Niet alleen dienen ze als zijn visitekaartje, ze zijn ook de moordenaars. De slachtoffers lijken lukraak gekozen, de plaats van het misdrijf zorgvuldig uitgekiend. Iets moet alle slachtoffers met elkaar verbinden…

Kat & Muis
Ian Rankin
Twv 10 euro
En in Edinburgh nota bene. Ik bedoel, niet te geloven dat zoiets in Edinburgh gebeurt…` Zoiets… is de brute ontvoering en moord op twee kleine meisjes. En nu wordt een derde vermist. Politieman John Rebus is een van de agenten die op de moordenaar jagen. Het werk heeft zijn sporen nagelaten: Rebus rookt en drinkt te veel, zijn vrouw heeft hem verlaten en ze heeft zijn dochtertje meegenomen. Dan beginnen de boodschappen te komen: knopen in stukjes touw en kruisen van luciferhoutjes. Het zijn stukjes van een puzzel die alleen Rebus kan oplossen.

 

Anna, Hanna en Johanna
Marianne Fredriksson
Twv 10 euro
Johanna is dement en ligt op sterven. Haar dochter Anna bezoekt haar en begint zich af te vragen wie haar grootmoeder Hanna was. Omdat Johanna niet meer in staat is antwoord te geven op haar vragen, gaat Anna zelf op zoek. Ze reist door het leven van drie generaties vrouwen die onder zeer verschillende omstandigheden hun positie moeten bevechten. Toch hebben ze in essentie dezelfde problemen in hun streven naar zelfstandigheid. Anna begint meer te begrijpen van het leven, de rol die mannen spelen, vreugde en verdriet, liefde en haat.

Heel veel succes!

 

Overigens houden we je via deze blog ook op de hoogte van wat er allemaal gebeurd is op de beurs. Bij het schrijven van dit bericht zijn we nog volop bezig met de voorbereiding en doe ik een dappere poging mijn zenuwen wat te bedwingen. Ondanks dat het de zesde keer is dat we deze beurs organiseren, blijft het spannend! Met als grootste twijfel: GAAT HET MORGEN WEL MOOI WEER ZIJN? Hou de blog dus zeker in de gaten.

Enkel inwoners van België en Nederland kunnen deelnemen aan deze actie.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Café aux Lettres.

6 Comment

 1. Xaviera Jamie Jansen says: Beantwoorden

  Ik doe reuze graag mee!

  1. Brenda says: Beantwoorden

   Leuk dat je mee hebt gedaan!!

 2. Leuke actie 😉
  FB een like gegeven.
  Liked & shared.

  Deze auteurs zijn jarig op 7 mei en natuurlijk is Willem Elsschot de belangrijkste 😉
  Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur.en Willem Elsschot (pseudoniem van Alphonsus Josephus de Ridder) (Antwerpen, 7 mei 1882 😉

  1. Brenda says: Beantwoorden

   Het is nog even wachten op de uitslag 😀

 3. Margot De bo says: Beantwoorden

  Hallo,
  Super super bedankt om mij te laten kennismaken met Sterre Carron! Bedankt voor de tip! Een pareltje om te lezen!!!

  1. Brenda says: Beantwoorden

   Dag Margot, Heel graag gedaan! Wanneer je nog graag tips wilt ontvangen, aarzel niet het mij te vragen!

Geef een reactie